DRVO

Kako bi naši prozori i ostali proizvodi bili vrhunske kvalitete, koristimo visoko kvalitetne materijale i alate, koji adekvatno obrađuju materijal i pretvaraju ga u proizvode čiju kvalitetu kupci prepoznaju već dugi niz godina.

Lokve d.o.o. ima kompletan zaokruženi proizvodni proces, od obrade trupca u pilani do izrade završnog proizvoda. U našem proizvodnom procesu koristimo drva visoke kvalitete s FSC® certifikatom u kombinaciji s najmodernijom tehnologijom CNC strojeva. Prilikom izrade prozora koristimo prvoklasna trostruko i četverostruko lamelirana drva jele/smreke, ariša i hrasta debljine profila 68 i 92 mm. Zahvaljujući stogodišnjem iskustvu u izradi drvene i drvo-aluminijske stolarije, stvorili smo proizvode koji su konkurentni i prepoznati od strane naših partnera i kupaca diljem svijeta.

Kombinacija lameliranog drva smreka, ariš ili hrast - lokve Quality Windows

POSTANITE LOKVE
PARTNER

Jeste li arhitekt, dizajner, projektant, građevinar ili trgovac?

Na LOKVE PORTALU pronaći ćete marketinške materijale, certifikate, tehničke informacije i CAD nacrte naših prozora i ostalih proizvoda.

Uz blisku suradnju i odličnu podršku našeg profesionalnog tima, nudimo visoko kvalitetne proizvode te podršku u planiranju, projektiranju, tehničkim, prodajnim i marketinškim aktivnostima.

Veselimo se suradnji s Vama!

VIŠE INFORMACIJA

Naši projekti