DRVO

Da bi naši proizvodi bili vrhunske kvalitete potrebno je koristiti visoko kvalitetne materijale i alate koji su u mogućnosti adekvatno obraditi materijal i pretvoriti ga u proizvode čiju kvalitetu kupci prepoznaju.

Lokve d.o.o. ima kompletan zaokruženi proizvodni proces od obrade trupca u pilani do izrade završnog proizvoda. U našem proizvodnom procesu koristimo drva visoke kvalitete sa FSC® certifikatom u kombinaciji s  najmodernijom tehnologijom CNC strojeva. Prilikom izrade prozora koristimo prvoklasna trostruko i četverostruko lamelirana drva jele/smrekeariša hrasta debljine profila 68 i 92 mm. Svojim stogodišnjim iskustvom u industriji stvorili smo proizvode koji su konkurentni i prepoznati od strane naših partnera i kupaca diljem svijeta.

 

Kombinacija lameliranog drva smreka, ariš ili hrast - lokve Quality Windows

POSTANITE LOKVE
PARTNER

Jeste li arhitekt, dizajner, projektant, građevinar ili trgovac?

Na našem LOKVE PORTALU pronaći ćete sve marketinške materijale, certifikate, tehničke informacije i CAD nacrte naših proizvoda.

Uz blisku suradnju i odličnu podršku našeg profesionalnog tima, nudimo visoko kvalitetne proizvode, podršku u planiranju, projektiranju, tehničkim, prodajnim i marketinškim aktivnostima.

Veselimo se suradnji s Vama!

VIŠE INFORMACIJA

Naši projekti