PANORAMSKE KLIZNE STIJENE

Moderna i elegantna rješenja za prostore u kojem želite puno svjetlosti i nesmetan izlazak na terase.
Velike staklene površine povezuju interijer s prirodom.

DRVO-ALUMINIJSKE PODIZNO KLIZNE STIJENE PANORAMIC

Doživite pogled u punom smislu riječi s Alulok Panoramic kliznim stijenama. Klizna stijena bez okvira stvara doživljaj potpune otvorenosti koji daje vašem prostoru još više svjetla i dodira sa prirodom iako su vaša vrata zatvorena. 

Bezokvirni izgled u kombinaciji sa potpunom staklenom površinom u fiksnom dijelu interijer ostavlja bez daha.  Panoramic stijene su moderno rješenje kojim će vaš prostor dobiti novu dimenziju micanjem vizualnih i fizičkih prepreka između vas i okoline.

DRVENE PODIZNO KLIZNE STIJENE

Drvene podizno klizne stijene Eurolok i Megalok idealno su rješenje za spajanje prostora s prirodom čime prostorija dobiva obilje svjetlosti i stapa se sa okolinom. Velike staklene površine pružit će vašem domu neopisiv ugođaj boravka i široki pogled ostavljajući utisak moderne arhitekture.

PRAG U RAVNINI S PODOM

Prag u ravnini sa podom omogućuje nesmetan prolaz između interijera i eksterijera. Panoramic stijena s termo pragom od inovativnog materijala Fiberglass Composite osigurava maksimalnu čvrstoću, izolaciju i barijeru protiv vode, vjetra i zraka.

SKRIVENA VODILICA

Moderan izgled stijene s elegantnim detaljima poput integracije sustava vođenja u okviru.

VIŠA RAZINA BRTVLJENJA

Kombinacija sustava brtvljenja s aluminijskim profilima garantira maksimalnu otpornost protiv vjetra, zraka, vode i buke. 

Prednosti

Udobnost bez barijera

Nisko pragovi u razini poda, nesmetan prolaz i iznimno dobra izolacija.

Jednostavno i lako rukovanje

Uz kvalitetan okov i vodilice koje lako podižu i pomiču krila do čak 330 kg težine.

Sigurnost

Za velike stakle površine statiku osiguravamo s debljim staklom od 6 mm. Za dodatnu zaštitu dostupna su opcijska laminirana (VSG) i kaljena (ESG) stakla.

Ostale izvedbe

Otklopno klizne stijene - Lokve Quality Windows

 

OTKLOPNO KLIZNE STIJENE

Klizne stijene sa drvenim pragom i funkcijom prozora. Osiguravaju veliki otvor za izlazak na terasu i imaju mogućnost otvaranja na “kip“.

 

HARMO STIJENE

Širom otvorite vrata vašeg doma harmo stijenama koje osim modernog izgleda štede prostor, a pritom omogućuju potpuno otvaranje.

DODATNA OPREMA

Rolete

KVAKE

žaluzine

KOMARNICI

Naši projekti