VANJSKE ŽALUZINE

U današnoj modernoj arhitekturi predstavljaju zamjenu za rolete. Razni oblici lamela i vodilica omogućuju individualna riješenja za svaku arhitekturu fasade. Odlično zatamnjenje, regulacija svijetlosti i moderan izgled.

Na istom objektu moguće je kombinirati vanjske žaluzine s roletama iz razloga što su dizajnirane tako da u zatvorenom stanju izgledaju kao rolete. Prednost roleta je u mogućnosti potpunog zatamnjenja, dok se prednost žaluzina ističe kroz mogućnost regulacije količine ulazne svjetlosti. Pored svoje funkcionalnosti, aluminijske žaluzine s velikim izborom različitih boja, također imaju i dekorativnu funkciju.

Vanjske žaluzine dodatna oprema za prozore - Lokve Quality Windows
Predprozorske žaluzine HERO 1X - Lokve Quality Windows

 

Predprozorske ŽALUZINE

HERO 1X

Kutija: Vidljiva ili Skrivena/Podžbukna

Komarnik: Opcija ugradnje

 

Žaluzine su montirane ispred prozora čije kutije mogu biti vidljive ili skrivene/podžbukne.

Nadprozorske žaluzine HERO 5 - Lokve Quality Windows

 

Nadprozorske ŽALUZINE

HERO 5

Kutija: Skrivena/Podžbukna

Komarnik: Opcija ugradnje

 

Žaluzine su montirane iznad prozora i zajedno s prozorom ugrađuju se u pripremljeni otvor. Kutije su skrivene/podžbukne. Identična kutija kao i kod roleta omogućuje kombiniranje roleta i žaluzina na istom objektu. 

DODATNA OPREMA

Rolete

KVAKE

žaluzine

KOMARNICI

Prednosti VANJSKIH ŽALUZINA

POSTANITE LOKVE
PARTNER

Jeste li arhitekt, dizajner, projektant, građevinar ili trgovac?

Na LOKVE PORTALU pronaći ćete marketinške materijale, certifikate, tehničke informacije i CAD nacrte naših prozora i ostalih proizvoda.

Uz blisku suradnju i odličnu podršku našeg profesionalnog tima, nudimo visoko kvalitetne proizvode te podršku u planiranju, projektiranju, tehničkim, prodajnim i marketinškim aktivnostima.

Veselimo se suradnji s Vama!

VIŠE INFORMACIJA

Naši projekti