VANJSKE ŽALUZINE

U današnoj modernoj arhitekturi predstavljaju zamjenu za rolete. Razni oblici lamela i vodilica omogućuju individualna riješenja za svaku arhitekturu fasade. Odlično zatamnjenje, regulacija svijetlosti i moderan izgled.

Na istom objektu moguće je kombinirati vanjske žaluzine s roletama iz razloga što su dizajnirane tako da u zatvorenom stanju izgledaju kao rolete. Prednost roleta je u mogućnosti potpunog zatamnjenja, dok se prednost žaluzina ističe kroz mogućnost regulacije količine ulazne svjetlosti. Pored svoje funkcionalnosti, aluminijske žaluzine s velikim izborom različitih boja, također imaju i dekorativnu funkciju.

Vanjske žaluzine dodatna oprema za prozore - Lokve Quality Windows
Predprozorske žaluzine HERO 1X - Lokve Quality Windows

 

Predprozorske ŽALUZINE

HERO 1X

Kutija: Vidljiva ili Skrivena/Podžbukna

Komarnik: Opcija ugradnje

 

Žaluzine su montirane ispred prozora čije kutije mogu biti vidljive ili skrivene/podžbukne.

Nadprozorske žaluzine HERO 5 - Lokve Quality Windows

 

Nadprozorske ŽALUZINE

HERO 5

Kutija: Skrivena/Podžbukna

Komarnik: Opcija ugradnje

 

Žaluzine su montirane iznad prozora i zajedno s prozorom ugrađuju se u pripremljeni otvor. Kutije su skrivene/podžbukne. Identična kutija kao i kod roleta omogućuje kombiniranje roleta i žaluzina na istom objektu. 

Prednosti VANJSKIH ŽALUZINA

POSTANITE LOKVE
PARTNER

Jeste li arhitekt, dizajner, projektant, građevinar ili trgovac?
Uz blisku suradnju i odličnu podršku našeg profesionalnog tima, nudimo visoko kvalitetne proizvode, podršku u planiranju, projektiranju, tehničkim, prodajnim i marketinškim aktivnostima.

Radujemo se suradnji s vama!

VIŠE INFORMACIJA

Naši projekti