DRVO-ALUMINIJSKI PROZORI

Pronađi idealan drvo-aluminijski prozor iz CLASSIC, STYLE, FLAT ili DESIGN kolekcije. Personaliziraj svoj dom zahvaljujući velikom izboru boja drva i aluminija.

Drvo-aluminijski prozori danas predstavljaju prozore najviše kvalitete i dizajna. Savršen spoj drva iznutra koji interijer čini ugodnim i toplim te aluminija izvana koji eksterijer čini izuzetno modernim, izdržljivim i dugovječnim. Kombinacija drva i aluminija pokazala se kao najbolji i najmoderniji izbor za prozore nove generacije niskoenergetskih i pasivnih kuća.

Drvo-Aluminijski prozori - Lokve Quality Windows

Ikona CLASSIC kolekcije drvo-aluminijskih prozora - Lokve Quality Windows CLASSIC kolekcija

Drvo-aluminijski prozori iz CLASSIC kolekcije s blago zaobljenom formom krila iznutra i aluminija izvana, savršeno se uklapaju u tradicionalnu / klasičnu arhitekturu.

ALULOK 90 CLASSIC

MEGA ALULOK 110 CLASSIC

Ikona STYLE kolekcije drvo-aluminijskih prozora - Lokve Quality Windows STYLE KOLEKCIJA

Drvo-aluminijski prozori iz STYLE kolekcije s pravokutnom formom krila iznutra i aluminija izvana, idealan su izbor kod moderne i tradicionalne arhitekture.

Drvo-aluminijski prozor - STYLE - Lokve Quality Windows

ALULOK 90 STYLE

MEGA ALULOK 110 STYLE

Ikona FLAT kolekcije drvo-aluminijskih prozora - Lokve Quality Windows FLAT kolekcija

Drvo-aluminijski prozori iz FLAT kolekcije s pravokutnom formom krila iznutra i potpuno poravnatom linijom aluminija izvana, odlično će nadopuniti modernu arhitekturu.

Drvo-aluminij prozori FLAT kolekcija - Lokve Quality Windows

WIN ALULOK 100 FLAT

MEGA ALULOK 125 FLAT

DESIGN kolekcija

Drvo-aluminijski prozori iz DESIGN kolekcije s potpuno poravnatom formom krila iznutra i aluminija izvana, savršeno će se uklopiti u modernu arhitekturu.

Drvo aluminij prozori DESIGN kolekcija - Lokve Quality Windows

ALULOK 90 DESIGN

WIN ALULOK 100 DESIGN

ŽELIM PONUDU!

Zainteresirani ste za kvalitetne drvo-aluminijske prozore po mjeri? Ispunite online obrazac, a naš će ga stručni tim obraditi i poslati Vam ponudu u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na interesu za Lokve proizvode.

ŽELIM PONUDU!
Želim ponudu za izradu drvo-aluminijskih prozora - Lokve Quality Windows

Naši projekti