DRVO-ALU PROZORI

Pronađi idealan drvo aluminijski prozor iz CLASSIC, STYLE, FLAT ili DESIGN kolekcije. Personaliziraj svoj dom s velikim izborom boja drva i aluminija. 

Drvo aluminij prozori danas predstavljaju prozore najviše kvalitete i dizajna. Savršen spoj drva iznutra koji interijer čini ugodnim i toplim te aluminija izvana koji eksterijer čini izuzetno modernim, izdržljivim i dugovječnim. Kombinacija drva i aluminija pokazala se kao najbolji i najmoderniji izbor nove generacije niskoenergetskih i pasivnih kuća.

Drvo-Aluminijski prozori - Lokve Quality Windows

Ikona CLASSIC kolekcije drvo-aluminijskih prozora - Lokve Quality Windows CLASSIC kolekcija

Drvo Alu prozori iz CLASSIC kolekcije, s blago zaobljenom formom krila iznutra i aluminija izvana, savršeno se uklapaju u tradicionalnu / klasičnu arhitekturu.

ALULOK 90 CLASSIC

MEGA ALULOK 110 CLASSIC

Ikona STYLE kolekcije drvo-aluminijskih prozora - Lokve Quality Windows STYLE KOLEKCIJA

Drvo Alu prozori iz STYLE kolekcije, s pravokutnom formom krila iznutra i aluminija izvana, savršeno se uklapaju u modernu i tradicionalnu arhitekturu.

Drvo-aluminijski prozor - STYLE - Lokve Quality Windows

ALULOK 90 STYLE

MEGA ALULOK 110 STYLE

Ikona FLAT kolekcije drvo-aluminijskih prozora - Lokve Quality Windows FLAT kolekcija

Drvo Alu prozori iz FLAT kolekcije, s pravokutnom formom krila iznutra i potpunom poravnatom linijom aluminija izvana, savršeno se uklapaju u modernu arhitekturu.

Drvo-aluminij prozori FLAT kolekcija - Lokve Quality Windows

WIN ALULOK 100 FLAT

MEGA ALULOK 125 FLAT

DESIGN kolekcija

Drvo Alu prozori iz DESIGN kolekcije, s potpuno poravnatom formom krila iznutra i aluminija izvana, savršeno se uklapaju u modernu arhitekturu.

Drvo aluminij prozori DESIGN kolekcija - Lokve Quality Windows

ALULOK 90 DESIGN

WIN ALULOK 100 DESIGN

DRVENI PROZORI

Drveni prozori osim svoje ljepote pružaju toplinu i eleganciju u bilo koji prostor. Drvo diše i upija višak vlage, pozitivno djeluje na zdravlje, štedi energiju i stvara ugodnu atmosferu u prostoru.

Odlična funkcionalnost drvenih prozora rezultira vrlo niskim faktorom toplinske i zvučne izolacije. Izvrsna fleksibilnost koju nudi drvo kao materijal rezultira izradu prozora bilo kojeg oblika, dimenzija ili boje.

Drveni prozori - Lokve Quality Windows

EUROLOK 68

EUROLOK 68 HISTORIC

MEGALOK 92

Naši projekti